Altermind Begeleiding

Opzoek naar Activerend Werk in Arnhem?

Naast Ambulante begeleiding biedt Altermind ook Activerend Werkplekken aan. Via het Centrum Activerend Werk zou je bijĀ  onze locatie voor Activerend Werk terecht kunnen komen. Samen maken we een plan zodat jij stappen kan nemen naar de vorm van participatie die bij jou past! Bekijk hieronder de beschikbare opties.

Activerend Werk bij Focus Filmtheater

Het is mogelijk om via Altermind een Activerend Werk-traject te volgen bij Focus Filmtheater in Arnhem. Focus is een plek te midden van de Arnhemse samenleving die gebouwd is op de inzet van vrijwilligers. Nu wil zij graag de mogelijkheid bieden voor mensen om stappen te nemen in de richting van hun participatiedoelen.

Het filmtheater is toegankelijk voor iedereen die van cultuur en film houdt! Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt op een plek en dat je jouw talenten op een veilige manier kunt ontdekken en ontwikkelen. Met het Activerend Werk traject leer je waar je goed in bent en hoe jij je zou willen ontwikkelen. Het doel is om te doorstromen naar betaald werk of een opleiding. Mocht dit niet lukken of niet van toepassing zijn door bijvoorbeeld een arbeidsbeperking, dan kijken we naar een passende vervolgstap. Denk hierbij aan vrijwilligerswerk or een stabiel activeringstraject.

Bij Focus Filmtheater wordt je onderdeel van een groep fijne collega's, mag verschillende taken uitproberen en niet onbelangrijk... Gratis naar de film! De mogelijke Activerend Werk rollen die nu beschikbaar zijn bij Focus Filmtheater: Techniek-medewerker, Publieksmedewerker en Kassamedewerker.

Interesse? Neem contact op voor een kennismaking en rondleiding.