Altermind Begeleiding

Missie & Visie

Wij geloven in allesomvattende begeleiding en streven naar een volledig begrip en betrokkenheid bij iemands verhaal. Lichamelijke beweging zien wij als een tool voor begeleiding om uitdagingen op diverse levensgebieden te ondersteunen en verbeteren. Door deze brede kijk te hanteren, erkennen we dat het welzijn van een persoon wordt beïnvloed door meerdere aspecten van het leven en dat het bevorderen van lichamelijke beweging een positieve impact kan hebben op verschillende gebieden, zoals fysieke gezondheid, emotioneel welzijn en mentale helderheid.

Bij Altermind streven we ernaar vernieuwende tools & methodieken te integreren die de effectiviteit en kwaliteit van zorg en re-integratie bevorderen. Onze visie is gericht op het voortdurend verbeteren en implementeren van innovatieve benaderingen om optimale resultaten te behalen.

Wij zijn ervan overtuigd dat  gelijkwaardigheid en wederkerigheid essentieel zijn voor een succesvol begeleidingstraject. Het opbouwen van een veilige en persoonlijke band staat bij ons voorop en een van onze begeleiders fungeert als betrouwbare ondersteuning. Bij Altermind hebben we een krachtig team van deskundige begeleiders, we stellen ze graag aan je voor.

Roland van Karnenbeek

Eigenaar & specialistische begeleider

Michiel Jongman

Eigenaar & specialistische begeleider

Charlotte van Karnenbeek

Trajectbegeleider & bedrijfsstrategie

Bart Biermasz

Specialistisch Begeleider

Susan Beltman

Specialistisch Begeleider

Lydia van Aken

Specialistisch Begeleider