Business School

Activerend werk bij Altermind 

Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan om je eigen bedrijf te hebben? Weet je al precies hoe jouw onderneming eruit gaat zien? Of heb je misschien nog geen concreet idee voor een product of dienst? De Business School [KB1] van Altermind is er om mensen met ondernemerszin te helpen bij de eerste stappen naar een eigen bedrijf.

Waarom Business School?

Ondernemen is leuk en spannend, maar er komt wel het één en ander bij kijken waar je misschien nog geen kaas van hebt gegeten. Denk aan het maken van bedrijfsplannen, de belastingaangifte of denk aan zaken zoals plannen, timemanagement en verantwoordelijkheden ten opzichte van je eigen inkomen. Met jouw deelname aan de Business School krijg je begeleiding bij deze en andere aspecten van het ondernemen. Je staat er dus niet alleen voor, maar krijgt hulp waar jij het nodig hebt!

Hoe werkt Business School?

Heb je al een concreet idee over hoe jouw onderneming eruit gaat zien? Dan helpen we je dit uit te werken in een projectplan. We helpen je natuurlijk ook bij belangrijke randzaken zoals je inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de btw- en inkomensbelasting.

Mocht je je idee nog niet scherp hebben, geen nood. Wij zijn graag jouw sparringpartner en helpen je graag verder om je ondernemingsdroom vorm te geven. Mocht je nog wat meer inspiratie nodig hebben, dan zijn er allerlei mogelijkheden om je aan inspiratie te helpen. Bijvoorbeeld met behulp van een beroepskeuzetest, interessetest, of het meelopen met verschillende projecten.

Locatie Business School

De Business School is gevestigd in de Stadskeuken in hartje Arnhem. De Stadskeuken is een geweldige inspiratieplek voor toekomstige ondernemers, omdat hier veel ideeën worden omgezet naar mooie initiatieven en projecten!

>>> Meer weten? Neem contact met ons op! 

>>> Terug naar Activerend werk